Σφάλμα
  • The page you are trying to access does not exist.
Menu

Revit Architecture - Basic

To Revit είναι η BIM (Building Information Modeling) πλατφόρμα της Autodesk. Ανήκει στην ίδια εταιρία στην οποία ανήκει και το πασίγνωστο AutoCAD αλλά βασίζεται σε τελείως διαφορετική φιλοσοφία ολοκλήρωσης της μελέτης. Το περιβάλλον σχεδίασης και τα διαθέσιμα εργαλεία είναι διαφορετικά και αυτό απαιτεί μια κάπως διαφορετική προσέγγιση στις λειτουργίες του προγράμματος. Το Revit Architecture είναι η αρχιτεκτονική έκδοση της εφαρμογής. Υπάρχουν αντίστοιχες εκδόσεις για σχεδίαση στατικών και ηλεκτρομηχανολογικών κτηριακών εγκαταστάσεων (χωρίς τους υπολογισμούς).

Στην εφαρμογή επί της ουσίας σχεδιάζουμε απ’ ευθείας στις τρεις διαστάσεις δημιουργώντας το ψηφιακό μοντέλο του κτηρίου. Από αυτό το ψηφιακό μοντέλο παράγονται όλα τα σχέδια που αφορούν την μελέτη μας αλλά ταυτόχρονα και πίνακες προμετρήσεων και συνοδευτικά έγγραφα. Έχουμε δημιουργήσει δυο επίπεδα σεμιναρίου για την εφαρμογή. Τα σεμινάρια που έχουμε δημιουργήσει καλύπτουν πλήρως την εφαρμογή και διαρθρώνονται με τέτοιον τρόπο ώστε ο εκπαιδευόμενος να χτίσει τις γνώσεις του με οργανωμένο και συνεπή τρόπο. Για να αποκτήσετε ολοκληρωμένη άποψη για την ύλη των σεμιναρίων δείτε και τα δυο επίπεδα που έχουμε οργανώσει.

Το σεμινάριο Revit Architecture - Basic προορίζεται για χρήστες που δεν γνωρίζουν τίποτα για την εφαρμογή και χρειάζονται τις βασικές γνώσεις μελέτης. Μετά το τέλος του σεμιναρίου οι χρήστες θα μπορούν να σχεδιάσουν ένα κτηριακό έργο χρησιμοποιώντας τα εξειδικευμένα εργαλεία της εφαρμογής, θα μπορούν να δημιουργήσουν νέους τύπους τοίχων, κουφωμάτων, κλιμάκων, θα μπορούν με ευκολία να δημιουργούν τομές και όψεις και να προετοιμάζουν την μελέτη τους για εκτύπωση. Συνοπτικά η ύλη περιλαμβάνει ενότητες που έχουν να κάνουν με :

  • Την εξοικείωση  με τo περιβάλλον χρήσης της εφαρμογής, με τις εντολές διαχείρισης των αρχείων και με τις βασικές εντολές διαχείρισης της σκηνής και των αντικειμένων της σκηνής. Σε αυτήν την ενότητα βλέπετε την σχέση με άλλες εφαρμογές και άλλα αρχεία εφαρμογών.
  • Την σχεδίαση χρησιμοποιώντας αρχιτεκτονικά στοιχεία όπως είναι οι τοίχοι. Ταυτόχρονα βλέπουμε και την διαμόρφωση της εμφάνισης του τοίχου
  • Συνεχίζουμε με άλλα αρχιτεκτονικά στοιχεία όπως πόρτες, παράθυρα, υαλοπετάσματα, κλίμακες, κιγκλιδώματα κτλ
  • Γνωριμία με τις υπόλοιπες απόψεις τους σχεδίου και διαμόρφωση όψεων και τομών.
  • Δημιουργία νέων τύπων αντικειμένων ή διαμόρφωση των υπαρχόντων. 
  • Γνωριμία με την ογκοπλαστική μελέτη. Δημιουργία κτηρίου από όγκους.
  • Γνωριμία με τις ρυθμίσεις εκτύπωσης, βασικές ρυθμίσεις για φωτορεαλισμούς, shadow animations κτλ

 Οι σημειώσεις που αφορούν την ύλη του σεμιναρίου είναι υπό διαμόρφωση.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες σεμιναρίων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ακολουθήσετε τα βήματα εγγραφής σε κάποιο από τα τμήματα. Οι εγγραφές γίνονται με σειρά προτεραιότητας. Για να διατηρήσετε μια θέση στην λίστα αναμονής συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.  

Μετά το τέλος του σεμιναρίου παραλαμβάνετε το πιστοποιητικό παρακολούθησης της Autodesk. Έχετε πάντα την δυνατότητα να ζητήσετε την εξέταση σας για την λήψη επιπλέον πιστοποιητικού από την Autodesk. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ενότητα πιστοποιήσεις Autodesk.

back to top

bottom banner

bottom 1

Χρησιμοι Συνδεσμοι