Σφάλμα
  • The page you are trying to access does not exist.
Menu

3D Studio Max Design - Intermediate

To 3D Studio Max Design είναι η εφαρμογή εκείνη της Autodesk που επιτρέπει σε σχεδιαστές και μηχανικούς να δημιουργήσουν τρισδιάστατα μοντέλα, παρουσιάσεις κινούμενων εικόνων (animations) ή φωτορεαλιστικές παρουσιάσεις υψηλής ποιότητας. Το λογισμικό έχει δημιουργηθεί για να απαντήσει στον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι σχεδιαστές, παρέχοντας πολλά δημιουργικά εργαλεία και προσφέροντας εξαιρετικές δυνατότητες σύνδεσης με πολλές εφαρμογές.

Το Autodesk® 3ds Max® Design επιτρέπει σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και ειδικούς του τομέα των φωτορεαλιστικών αποδόσεων να επικοινωνήσουν πλήρως τις ιδέες τους είτε αυτές βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο είτε σε τελική μορφή. Το 3ds Max Design επιτρέπει σε αυτούς τους επαγγελματίες γρηγορότερη και αποδοτικότερη εργασία και καλύτερη διασύνδεση με προϊόντα που βασίζονται στο AutoCAD® και το Revit®.

Το σεμινάριο αυτό προορίζεται για χρήστες που γνωρίζουν τα βασικά στην χρήση του προγράμματος ή έχουν παρακολουθήσει το βασικό σεμινάριο από την εταιρία μας και θέλουν να αρχίσουν να εμβαθύνουν στην χρήση της εφαρμογής. Σε αυτό το δεύτερο βήμα θα γνωρίσουν αναβαθμισμένες δυνατότητες της εφαρμογής και θα χρησιμοποιήσουν παραδείγματα πιο σύνθετα για να εμβαθύνουν στις γνώσεις τους. Η ύλη του σεμιναρίου θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξεκινά εκεί που μας έχει αφήσει η ύλη του βασικού σεμιναρίου. Συνοπτικά λοιπόν :

  • Διαφορές μεταξύ παραμετρικών και τροποποιούμενων αντικειμένων
  • Σχεδίαση με editable γεωμετρίες Ι
  • Σχεδίαση με editable γεωμετρίες ΙΙ - Χρήση βασικών modifiers
  • Τρικ για πιο αποτελεσματική και γρήγορη σχεδίαση
  • Χρήση του Mental Ray και διαφορές σε σχέση με τις βασικές γνώσεις του πρώτου σεμιναρίου
  • Advanced Φωτισμός. Χρήση IES και HDRI. Βασικά σενάρια φωτισμού ημέρας και νύχτας.
  • Υλικά του Mental Ray. Βιβλιοθήκες υλικών της Autodesk και γρήγορη απόδωση σκηνής. UVW unwrapping και επιπλέον τεχνικές texturing.
  • Στήσημο κάμερας και ρυθμίσεις rendering με τον Mental Ray και τον iRay. Εισαγωγή στο Post.

Το κόστος των σεμιναριών είναι απολύτως προσαρμοσμένο στις συνθήκες που βιώνουμε χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις προσφορές μας για το σεμινάριο. Διαλέξτε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για κάποιο σεμινάριο θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ακολουθήσετε τα βήματα εγγραφής σε κάποιο από τα τμήματα. Οι εγγραφές γίνονται με σειρά προτεραιότητας. Για να διατηρήσετε μια θέση στην λίστα αναμονής συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας. 


Μετά το τέλος του σεμιναρίου παραλαμβάνετε το πιστοποιητικό παρακολούθησης της Autodesk. Έχετε πάντα την δυνατότητα να ζητήσετε την εξέταση σας για την λήψη επιπλέον πιστοποιητικού από την Autodesk. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ενότητα πιστοποιήσεις Autodesk.

back to top

bottom banner

bottom 1

Χρησιμοι Συνδεσμοι