Σφάλμα
  • The page you are trying to access does not exist.
Menu

3D Studio Max Design - Basic

To 3D Studio Max Design είναι η εφαρμογή εκείνη της Autodesk που επιτρέπει σε σχεδιαστές και μηχανικούς να δημιουργήσουν τρισδιάστατα μοντέλα, παρουσιάσεις κινούμενων εικόνων (animations) ή φωτορεαλιστικές παρουσιάσεις υψηλής ποιότητας. Το λογισμικό έχει δημιουργηθεί για να απαντήσει στον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι σχεδιαστές, παρέχοντας πολλά δημιουργικά εργαλεία και προσφέροντας εξαιρετικές δυνατότητες σύνδεσης με πολλές εφαρμογές.

Το Autodesk® 3ds Max® Design επιτρέπει σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και ειδικούς του τομέα των φωτορεαλιστικών αποδόσεων να επικοινωνήσουν πλήρως τις ιδέες τους είτε αυτές βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο είτε σε τελική μορφή. Το 3ds Max Design επιτρέπει σε αυτούς τους επαγγελματίες γρηγορότερη και αποδοτικότερη εργασία και καλύτερη διασύνδεση με προϊόντα που βασίζονται στο AutoCAD® και το Revit®.

Το σεμινάριο αυτό προορίζεται για χρήστες που δεν γνωρίζουν 3D Studio Max και χρειάζονται τις βασικές γνώσεις σχεδίασης και εφαρμογής φωτισμών και υλικών. Συνοπτικά η ύλη του σεμιναρίου περιλαμβάνει ενότητες που έχουν να κάνουν με :  

  • Την εξοικείωση  με τo περιβάλλον χρήσης της εφαρμογής, με τις εντολές διαχείρισης των αρχείων και με τις βασικές εντολές διαχείρισης της σκηνής και των αντικειμένων της σκηνής. Σε αυτήν την ενότητα βλέπετε την σχέση με άλλες εφαρμογές και άλλα αρχεία εφαρμογών.
  • Την σχεδίαση τρισδιάστατων όγκων με απλά εργαλεία σχεδίασης (primitives, extended primitives) αλλά και τη σύνθεση τους  με εντολές που θα σας παράγουν πιο περίπλοκες γεωμετρίες.
  • Την σχεδίαση χρησιμοποιώντας shapes και splines. Ο συνδυασμός αυτών των αντικειμένων με εντολές τροποποίησης σας παρέχουν ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και περισσότερες δυνατότητες.
  • Γνωριμία με τροποποιητές (modifiers) και ανάλυση της χρήσης τους σε συνδυασμό με τις προηγούμενες γνώσεις μας.
  • Δημιουργία και τροποποίηση φωτισμού. Γνωριμία με τα βασικά εργαλεία και σενάρια φωτισμού μιας σκηνής.
  • Γνωριμία με τα βασικά υλικά. Τρόποι οργάνωσης των υλικών και δημιουργίας απλών και σύνθετων υφών. Παραδείγματα δημιουργίας εικόνων που θα χρησιμοποιηθούν σε υλικά.
  • Γνωριμία με τις κάμερες και ρυθμίσεις που αφορούν την σύνθεση της τελικής εικόνας. Ρυθμίσεις που αφορούν απλά animation (walkthrough και turntable animations). Ρυθμίσεις που αφορούν την παραγωγή της τελικής εικόνας ή του animation.

Η ύλη του σεμιναρίου έχει κωδικοποιηθεί σε ένα βιβλίο που συνοδεύει το σεμινάριο αυτό. Το βιβλίο αυτό έχει τίτλο "Σημειώσεις για το 3D Studio Max Design" και καλύπτει πλήρως την παραπάνω ύλη του σεμιναρίου.

3DStudio2012 Book

 

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για κάποιο σεμινάριο θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ακολουθήσετε τα βήματα εγγραφής σε κάποιο από τα τμήματα. Οι εγγραφές γίνονται με σειρά προτεραιότητας. Για να διατηρήσετε μια θέση στην λίστα αναμονής συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας. 

 

Μετά το τέλος του σεμιναρίου παραλαμβάνετε το πιστοποιητικό παρακολούθησης της Autodesk. Έχετε πάντα την δυνατότητα να ζητήσετε την εξέταση σας για την λήψη επιπλέον πιστοποιητικού από την Autodesk. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ενότητα πιστοποιήσεις Autodesk.

back to top

bottom banner

bottom 1

Χρησιμοι Συνδεσμοι