Σφάλμα
  • The page you are trying to access does not exist.
Menu

AutoCAD - 2D Advanced

To AutoCAD είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα γενικής σχεδίασης στον κόσμο. Απευθύνεται σε όλες τις ειδικότητες μηχανικών που δημιουργούν τεχνικά σχέδια (αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, τοπογράφοι κτλ) αλλά και σε διακοσμητές, σχεδιαστές και όσους άλλους δημιουργούν γραμμικά σχέδια. Η εφαρμογή έχει δυνατότητες δημιουργίας σχεδίων δυο διαστάσεων αλλά και εργαλεία για την δημιουργία μοντέλων τριών διαστάσεων και φωτορεαλιστικών εικόνων παρουσίασης.

Τα σεμινάρια που έχουμε δημιουργήσει καλύπτουν πλήρως την εφαρμογή και διαρθρώνονται με τέτοιον τρόπο ώστε ο εκπαιδευόμενος να χτίσει τις γνώσεις του με οργανωμένο και συνεπή τρόπο.

Το σεμινάριο αυτό προορίζεται για χρήστες που γνωρίζουν ήδη να σχεδιάζουν σε δυο διαστάσεις ή έχουν παρακολουθήσει το πρώτο σεμινάριο. Στην ενότητα αυτή καλύπτονται έννοιες όπως η διαχείριση σχεδίων, ανταλλαγή στοιχείων μεταξύ σχεδίων, χρήση εικόνων, πληροφορίες μέσα σε block (attributes), πίνακες και fields, σύνδεση με εξωτερικά αρχεία (xrefs), χρήση και δημιουργία δυναμικών block, διαχείριση εκτυπώσεων (sheetsets), προσαρμοσμένα αντικείμενα τεκμηρίωσης.

Το σεμινάριο αυτό θα μπορούσαμε να πούμε ότι είνα η συνέχεια του πρώτου σεμιναρίου. Στην διάρκεια αυτού του σεμιναρίου θα αναλυθούν και θα παρουσιαστούν όλα εκείνα τα εργαλεία που έχουν να κάνουν με την διαχείριση των αρχείων, των στοιχείων του σχεδίου, εργαλεία οργάνωσης των πληροφοριών και ανταλλαγής τους όπως και τρόποι διαμόρφωσης του προγράμματος για την καλύτερη χρήση του.

 

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες σεμιναρίων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ακολουθήσετε τα βήματα εγγραφής σε κάποιο από τα τμήματα. Οι εγγραφές γίνονται με σειρά προτεραιότητας. Για να διατηρήσετε μια θέση στην λίστα αναμονής συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.  

back to top

bottom banner

bottom 1

Χρησιμοι Συνδεσμοι