Σφάλμα
  • The page you are trying to access does not exist.
Menu

AutoCAD Map 3D - Advanced

To AutoCAD Map 3D είναι η λύση της Autodesk για ανάπτυξη Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών στο σχεδιαστικό περιβάλλον του AutoCAD. 

Το σεμινάριο AutoCAD Map 3D - Advanced προορίζεται για χρήστες οι οποίοι κατέχουν βασικές γνώσεις στα εργαλεία του AutoCAD και AutoCAD Map 3D και χρειάζονται να εμβαθύνουν στη χρήση του AutoCAD Map 3D στη χρήση χωρικών μοντέλων και την εργασία με enterprise χωρικές βάσεις δεδομένων. Συνοπτικά η ύλη περιλαμβάνει ενότητες που έχουν να κάνουν με :

  • Την εξοικείωση με τo περιβάλλον του Microsoft SQL Server.
  • Τη σύνδεση με χωρικές βάσεις δεδομένων Microsoft SQL Server
  • Τη παραγωγή θεματικών χαρτών
  • Τη δημιουργία sql ερωτημάτων
  • Τη χρήση Industry Model
  • Την σύνδεση και εργασία με Enterprise Project

 Η ύλη του σεμιναρίου έχει κωδικοποιηθεί σε ένα βιβλίο που συνοδεύει το σεμινάριο αυτό. Το βιβλίο αυτό έχει τίτλο "Σημειώσεις για το AutoCAD Map 3D Advanced" και καλύπτει πλήρως την παραπάνω ύλη του σεμιναρίου..

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες σεμιναρίων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ακολουθήσετε τα βήματα εγγραφής σε κάποιο από τα τμήματα. Οι εγγραφές γίνονται με σειρά προτεραιότητας. Για να διατηρήσετε μια θέση στην λίστα αναμονής συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.  

Μετά το τέλος του σεμιναρίου παραλαμβάνετε το πιστοποιητικό παρακολούθησης της Autodesk. Έχετε πάντα την δυνατότητα να ζητήσετε την εξέταση σας για την λήψη επιπλέον πιστοποιητικού από την Autodesk. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ενότητα πιστοποιήσεις Autodesk.

back to top

bottom banner

bottom 1

Χρησιμοι Συνδεσμοι