Σφάλμα
  • The page you are trying to access does not exist.
Menu

Infraworks 360 - Basic

To Infraworks 360 είναι η λύση της Autodesk για τη μελέτη και σχεδίαση τεχνικών έργων σε τρισδιάστατο περιβάλλον. 

Το σεμινάριο Infraworks 360 - Basic προορίζεται για χρήστες οι οποίοι κατέχουν βασικές γνώσεις στη χρήση υπολογιστή και χρειάζονται να γνωρίσουν το περιβάλλον και εργαλεία του Infraworks. Συνοπτικά η ύλη περιλαμβάνει ενότητες που έχουν να κάνουν με :

  • Την εξοικείωση με τo περιβάλλον χρήσης της εφαρμογής
  • Τη σύνδεση με γεωγραφικά δεδομένα και raster εικόνων και τη παραγωγή φωτορεαλιστικών τρισδιάστατων μοντέλων
  • Τη μελέτη τεχνικών έργων σε τρισδιάστατο περιβάλλον
  • Τη δημιουργία παρουσιάσεων σε μορφή εικόνας και video

 Η ύλη του σεμιναρίου έχει κωδικοποιηθεί σε ένα βιβλίο που συνοδεύει το σεμινάριο αυτό. Το βιβλίο αυτό έχει τίτλο "Σημειώσεις για το Infraworks 360" και καλύπτει πλήρως την παραπάνω ύλη του σεμιναρίου..

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες σεμιναρίων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ακολουθήσετε τα βήματα εγγραφής σε κάποιο από τα τμήματα. Οι εγγραφές γίνονται με σειρά προτεραιότητας. Για να διατηρήσετε μια θέση στην λίστα αναμονής συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.  

Μετά το τέλος του σεμιναρίου παραλαμβάνετε το πιστοποιητικό παρακολούθησης της Autodesk. Έχετε πάντα την δυνατότητα να ζητήσετε την εξέταση σας για την λήψη επιπλέον πιστοποιητικού από την Autodesk. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ενότητα πιστοποιήσεις Autodesk.

back to top

bottom banner

bottom 1

Χρησιμοι Συνδεσμοι