Σφάλμα
  • The page you are trying to access does not exist.
Menu

AutoCAD Civil 3D - Advanced

To AutoCAD Civil 3D είναι η λύση της Autodesk για μελέτη και σχεδίαση έργων υποδομής  στο σχεδιαστικό περιβάλλον του AutoCAD. 

Το σεμινάριο AutoCAD Civil 3D - Advanced προορίζεται για χρήστες οι οποίοι κατέχουν βασικές γνώσεις στη μελέτη και σχεδίαση τενχικών έργων με τη χρήση του AutoCAD Civil 3D και χρειάζονται να εξειδίκευση στη παραμετροποίηση του προγράμματος και τη μελέτη σύνθετων τεχνικών έργων. Συνοπτικά η ύλη περιλαμβάνει ενότητες που έχουν να κάνουν με :

  • Την εργασία με styles για τη παραγωγή μηκοτομών και διατομών
  • Την δημιουργία τυπικών διατομών για την εκπόνηση σύνθετων τεχνικών έργων.
  • Την εκτύπωση μελετών

  Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάζονται ολοκληρωμένες μελέτες οδοποιίας και υδραυλικών έργων. Δίνεται η δυνατότητα για την εργασία σε μελέτη η οποία έχει εκπονηθεί ή εκπονείτε από εσάς.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες σεμιναρίων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ακολουθήσετε τα βήματα εγγραφής σε κάποιο από τα τμήματα. Οι εγγραφές γίνονται με σειρά προτεραιότητας. Για να διατηρήσετε μια θέση στην λίστα αναμονής συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.  

Μετά το τέλος του σεμιναρίου παραλαμβάνετε το πιστοποιητικό παρακολούθησης της Autodesk. Έχετε πάντα την δυνατότητα να ζητήσετε την εξέταση σας για την λήψη επιπλέον πιστοποιητικού από την Autodesk. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ενότητα πιστοποιήσεις Autodesk.

back to top

bottom banner

bottom 1

Χρησιμοι Συνδεσμοι