Menu

Πιστοποιήσεις Autodesk

ATC-Banner

Η εταιρία μας αποτελεί Εξουσιοδοτημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Autodesk (Autodesk Training Center) και ταυτόχρονα Εξουσιοδοτημένο Εξεταστικό Κέντρο της Autodesk. 
Σε ένα επίσημο εκπαιδευτικό κέντρο μπορείτε να γνωρίσετε τις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων, να αναβαθμίσετε και να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας από εκπαιδευτές οι οποίοι είναι αναγνωρισμένοι από την κατασκευάστρια εταιρία του λογισμικού. Κάθε εισηγητής διαθέτει δίπλωμα από την κατασκευάστρια εταιρία για τα προγράμματα που διδάσκει.
Η ύλη των σεμιναρίων έχει αναπτυχθεί ειδικά για την ελληνική αγορά από τους κύριους εισηγητές-συμβούλους της εταιρίας μας με γνώμονα τα παραδείγματα και οι εφαρμογές τους να προσεγγίζουν πραγματικές συνθήκες εργασίας.
Για να μάθετε περισσότερα για τους εισηγητές μας επισκεφτείτε τον σύνδεσμο Συνεργάτες που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Για να μάθετε περισσότερα για το υλικό των σεμιναρίων επισκεφτείτε τις σελίδες των αντίστοιχων σεμιναρίων.

Certificate of Completion

Μετά το πέρας των μαθημάτων κάθε εκπαιδευόμενος αποκτά την διεθνή πιστοποίηση παρακολούθησης σεμιναρίου της Autodesk (Certificate of Completion). Το πιστοποιητικό που λαμβάνετε αναγνωρίζεται διεθνώς και είναι προσωπικό με μοναδικό σειριακό αριθμό (Serial Number). 
Είναι το μοναδικό πιστοποιητικό που φέρει επισήμως το όνομα της κατασκευάστριας εταιρίας και της εφαρμογής στην οποία έχετε εκπαιδευτεί και παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση με την λήξη του σεμιναρίου. 

AutodeskCertificate        

Autodesk Certified Associate & Professional

Ανεξάρτητα από την παρακολούθηση των μαθημάτων κάθε επαγγελματίας έχει την δυνατότητα της πιστοποίησης του ως Autodesk Certified Associate ή Autodesk Certified Professional μετά την εξέταση του στο πρόγραμμα στο οποίο θέλει να πιστοποιηθεί. 
Μετά την επιτυχή εξέταση του υποψηφίου λαμβάνει το αντίστοιχο πιστοποιητικό και την δυνατότητα να χρησιμοποιεί επισήμως το λογότυπο της πιστοποίησης στις επαγγελματικές του κάρτες και το βιογραφικό του.

AutodeskCertificates
Οι εξετάσεις δεν προϋποθέτουν την παρακολούθηση κάποιου σεμιναρίου αν και προτείνεται από την Autodesk η ολοκλήρωση μιας advanced εκπαίδευσης και η πρακτική εφαρμογή (επαγγελματική εμπειρία) κατ’ ελάχιστον 200 ωρών χρήσης για την πιστοποίηση Associate και 400 ωρών χρήσης για την πιστοποίηση Professional.
Για την απόκτηση της πιστοποίησης Autodesk Certified Professional ο υποψήφιος θα πρέπει πρώτα να έχει αποκτήσει την πιστοποίηση Autodesk Certified Associate. 
Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τις εφαρμογές που συμμετέχουν στις πιστοποιήσεις όπως και το κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις της Autodesk θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.

back to top

bottom banner

bottom 1

Χρησιμοι Συνδεσμοι