Σφάλμα
  • The page you are trying to access does not exist.
Menu

AutoCAD - 2D Basic

To AutoCAD είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα γενικής σχεδίασης στον κόσμο. Απευθύνεται σε όλες τις ειδικότητες μηχανικών που δημιουργούν τεχνικά σχέδια (αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, τοπογράφοι κτλ) αλλά και σε διακοσμητές, σχεδιαστές και όσους άλλους δημιουργούν γραμμικά σχέδια. Η εφαρμογή έχει δυνατότητες δημιουργίας σχεδίων δυο διαστάσεων αλλά και εργαλεία για την δημιουργία μοντέλων τριών διαστάσεων και φωτορεαλιστικών εικόνων παρουσίασης.

Τα σεμινάρια που έχουμε δημιουργήσει καλύπτουν πλήρως την εφαρμογή και διαρθρώνονται με τέτοιον τρόπο ώστε ο εκπαιδευόμενος να χτίσει τις γνώσεις του με οργανωμένο και συνεπή τρόπο. Για να αποκτήσετε ολοκληρωμένη άποψη για την ύλη των σεμιναρίων δείτε και τα τρια επίπεδα που έχουμε οργανώσει.

Το σεμινάριο AutoCAD 2D Basic προορίζεται για χρήστες που δεν γνωρίζουν AutoCAD και χρειάζονται τις βασικές γνώσεις σχεδίασης στις δυο διαστάσεις. Μετά το τέλος του σεμιναρίου οι χρήστες θα μπορούν να σχεδιάζουν σε δυο διαστάσεις, να κάνουν αλλαγές στα σχέδια που δημιουργούν και να εκτυπώνουν. Καλύπτονται έννοιες όπως γνωριμία με το περιβάλλον εργασίας, διαχείριση αρχείων, εντολές σχεδίασης & τροποποίησης , ιδιότητες αντικειμένων, κείμενα, διαγραμμίσεις, διαστάσεις & εκτυπώσεις.

Η ύλη έχει κωδικοποιηθεί σε 2 βιβλία που συνοδεύουν το σεμινάριο αυτό. Το πρώτο βιβλίο 350 σελίδων με τίτλο "Σημειώσεις για το AutoCAD 2D" αφορά την σχεδίαση και τροποποίηση σχεδίων ενώ το δεύτερο βιβλίο 150 σελίδων με τίτλο "Οδηγός εκτυπώσεων με το AutoCAD" είναι αφιερομένο αποκλειστικά στις εκτυπώσεις.

AutoCAD Book

 

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες σεμιναρίων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ακολουθήσετε τα βήματα εγγραφής σε κάποιο από τα τμήματα. Οι εγγραφές γίνονται με σειρά προτεραιότητας. Για να διατηρήσετε μια θέση στην λίστα αναμονής συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.  

Μετά το τέλος του σεμιναρίου παραλαμβάνετε το πιστοποιητικό παρακολούθησης της Autodesk. Έχετε πάντα την δυνατότητα να ζητήσετε την εξέταση σας για την λήψη επιπλέον πιστοποιητικού από την Autodesk. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ενότητα πιστοποιήσεις Autodesk.

back to top

bottom banner

bottom 1

Χρησιμοι Συνδεσμοι